Deschide ochii

Lumea s-a schimbat de o vreme. Poate e de vina faptul ca nu mai sunt un copil. Am crescut ca orice fata din patura de mijloc a societatii in conditii decente. Am avut timp pentru joaca, am avut timp pentru calatorii, de veri la bunici, nu am crescut cu mana lipita de un telefon, tableta si consider cumva ca asta e mai natural. Mediul antropic si viata mai mult digitala decat naturala a inceput sa imi creeze tot felul de probleme de sanatate si atunci am decis.

Am decis sa plec. Am decis sa las in urma orasul meu iubit, Bucurestiul, Berceniul, aglomeratia de la metrou de zi de zi. M-am alaturat unui ONG si am deci sa plec la Iasi. A trebuit mai intai sa gasesc un loc unde sa imi duc zilele. Nu mi-a fost asa de greu ca in Bucuresti. Am cautat anunturi Iasi si am gasit ce cautam pe un site numit folosit.com. Aici am gasit si garsoniera confort 1 la un pret record, de la canapea pana la sita pentru ceai si orice alte anunturi iasi am cautat, am gasit cu mare usurinta. A fost oarecum frustrant faptul ca nu am reusit la fel de usor sa vand lucrurile pe care nu vreau sa le iau cu mine punand anunturi pe alte site-uri mai populare.

Pana la urma, majoritatea lucrurilor de care voiam sa scap am reusit sa le vand sau donez tot prin intermediul folosit.com. Presupun ca asta inseamna ca am un nou site preferat pentru asa ceva. Mutarea a fost grea. Recunosc ca nu ma atasez asa de mult de lucruri cat ma atasez de oameni si sa imi las prietenii in spate a fost extraordinar de greu. Un grup de prieteni este essential pentru orice om care isi doreste sa traiasca in societate asa ca nevoia de a gasi oameni care vibreaza in acelasi fel cu tine este extraordinar de importanta. Acum de cand am facut pasul decisiv, recunosc ca mi-am facut si aici niste prieteni si sper ca prietenia sa tina ani buni si sa fie la fel de frumoasa ca cea pe care o am cu prietenii mei din Bucuresti.

FacebookGoogle+TwitterLinkedIn