Cand trebuie sa iti urmezi visele

Eu nu am avut luxul de a face ce imi doresc. A trebuit sa ma dedic muncii inca de mica pentru a-mi sustine familia. Am plecat astfel capul si mi-am lasat visele undeva in urma in ideea ca daca voi reusi cu adevarat sa fac destui bani am sa imi cumpar suficient timp pentru pasiunile mele. Mi-a placut sa cant. Am fost la cor cand eram mica si eram vocea intaia. Doamna profesoara nu tinea corul daca nu eram prezenta, pentru ca puteam sa le arat tuturor copiilor cum sa cante.

Am stiut mereu cum sa le explic altora pe intelesul lor, una sau alta. Am ajuns sa lucrez intr-o multinationala care se ocupa de finantele unora dintre cei mai puternici oameni din tara, Astfel, facand performanta am avansat si din punct de vedere financiar. Am cumparat un teren si o casa in satul unde au crescut parintii mei si mi-am cosntruit de la 0 o casa foarte moderna. E cu totul altceva decat restul caselor din sat. Este intr-un fel mandria satului si de multe ori oamenii opresc sa ma intrebe despre tehnologia din spatele ei. Nu imi place ideea de poluare asa ca am folosit numai materiale reciclate, pe cat se mult posibil si am facut-o sa fie, de asemenea, o casa inteligenta. In spatele intregii case sta tehnologia numita panouri fotovoltaice, o tehnologie care imi permite sa iau intreaga putere a soarelui si sa o folosesc pentru a aduce curent electric in casa. Apropo de panouri fotovoltaice.

Stiti la ce mai sunt bune? Ei bine sunt bune pe acoperisul vechii bucatarii pe care am transformat-o intr-un studio de inregistrari, asta pentru ca vreau sa imi urmez visul. Era fie asta fie un studio de yoga insa am decis ca ar fi mai interesant un studio de inregistrari. Poate am sa aduc si copii din sat ca sa cante, pentru a nu-si uita pasiunile si pentru a-si urma visele.

FacebookGoogle+TwitterLinkedIn